ANKARA / KIZILCAHAMAM - Çağatay Ortaokulu

Mrt

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ahmet TOPAL'ın çalıştırdığı, Ankara 2.si olan kız futsal takımımıza kupa, madalya ve başarı belgelerini verdik. Beden Eğitimi öğretmenimiz Ahmet TOPAL'ı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Yıldız Kızlar Futsal takımımız Ankara 2.si oldu. Bu sonuçla kızlarımız Ankara'yı bölge finallerinde temsil etme hakkı kazandı. Kıymetli öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ahmet Topal'ı tebrik ederiz

Şbt

Kızılay  ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen "Bizim Sınıfımız Bizim Paketimiz" kampanyasına öğrencilerimizin yoğun katılımı devam ediyor. Kampanyaya destek veren tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda yaptığımız değerlendirme sınavında dereceye giren 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize başarı belgesi verdik.

Şbt

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımızda düzenlediğimiz değerlendirme sınavında dereceye giren 8. sınıf öğrencilerimizi ödüllendirdik.

1. Ada Mina Vural

2. Ali Seza Keleş

3. Gülay Nisa Doğan

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında şubat ayında deyimlerimiz ve atasözlerimiz temalı etkinliklerimiz devam ediyor. Türkçe zümresi öğretmenlerimize çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyoruz.

Şbt

8.Sınıf öğrencilerimiz Lise tanıtım etkinlikleri kapsamında Ankara Fen Lisesi, Hasan Ali YÜCEL Sosyal Bilimler Lisesini ve TUSAŞ Şehit Hakan Gülşen MTAL'yi ziyaret ettiler

Şbt

Okul Müdürümüz Hüseyin Buğra Yanık ve Müdür Yardımcımız Mustafa Yılgın, 8. sınıf öğrencilerimizle sınav sürecine ilişkin değerlendirme toplantısı yaptı.

Şbt

Öğrencilerimizin olumlu davranışlarını pekiştirmeka amacıyla okulumuzda sınıflar arası düzenlediğimiz "Haftanın Sınıfı" uygulamasında 6-A sınıfı haftanın sınıfı seçilmiştir. Sınıfı temsilcisi haftanın sınıfı belgesini Okul Müdürümüzden almıştır. 6-A sınıfını tebrik ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlediğimiz Dede Korkut Hikayeleri temalı hikaye yazma yarışması sonuçlandı.

3. Mehmet Akif Çifçi

2. Hayme Betül Keleş

1. Fatma Efnan Gökçam

Dereceye giren öğrencilerimizin ödüllendirdik. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

İkinci dönem başı Öğretmenler Kurulu toplantımızı yönetici ve öğretmenlerimizin katılımıyla 05-02-2024 tarihinde yaptık. Yeni dönemin öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.