ANKARA / KIZILCAHAMAM - Çağatay Ortaokulu

Nis

Yıldız Kızlar Futsal takımımız Kırşehir ilinde gerçekleşen bölge finallerinde okulumuzu başarıyla temsil etti. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ahmet Topal'a ve öğrencilerimize emekleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz.

Mrt

25 - 31 Mart Kütüphane Haftası sebebiyle okul konferans salonumuzda program düzenlendi. Hazırladıkları güzel program dolayısıyla Türkçe Öğretmenimiz Satı AKTAŞ KARA'ya ve 8. sınıf öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İlçemizde düzenlenen Satranç Turnuvasında birinci olan öğrencimiz Ömer Faruk Akçay ve ikinci olan öğrencimiz Hüseyin Işıkdoğan'a ödüllerini Kaymakamımız Sn. Nuri MEHMETBEYOĞLU  ve Belediye Başkanımız Sn.Süleyman ACAR verdiler. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ikinci dönem genel veli toplantımızı gerçekleştirdik. Yoğun katılımları dolayısıyla kıymetli velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma haftası münasebetiyle okul konferans salonumuzda anma programı düzenlendi.Programın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Ramazan gelenekleri hatırlatan ve Razaman Ayı panosu hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mübarek Ramazan Ayı'nın vatanımıza, milletimize ve bütün İslâm âlemine, huzur, rahmet ve bereket getirmesini temenni ederiz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından organize edilen “İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma” Yarışması’nda okulumuz öğrencisi ERVA NUR ÜÇBAŞ İlçe 2.si olmuştur. Öğrencimizi ve Türkçe Öğretmenimiz Nilgün YANIK’ı tebrik ederiz.

Mrt

“1-7 Mart Deprem Haftası” sebebiyle okulumuzda tüm personelin katılımıyla"Deprem Tahliye Tatbikatı" gerçekleştirildi.

Mrt

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ahmet TOPAL'ın çalıştırdığı, Ankara 2.si olan kız futsal takımımıza kupa, madalya ve başarı belgelerini verdik. Beden Eğitimi öğretmenimiz Ahmet TOPAL'ı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Yıldız Kızlar Futsal takımımız Ankara 2.si oldu. Bu sonuçla kızlarımız Ankara'yı bölge finallerinde temsil etme hakkı kazandı. Kıymetli öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ahmet Topal'ı tebrik ederiz

Şbt

Kızılay  ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen "Bizim Sınıfımız Bizim Paketimiz" kampanyasına öğrencilerimizin yoğun katılımı devam ediyor. Kampanyaya destek veren tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda yaptığımız değerlendirme sınavında dereceye giren 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize başarı belgesi verdik.

Şbt

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımızda düzenlediğimiz değerlendirme sınavında dereceye giren 8. sınıf öğrencilerimizi ödüllendirdik.

1. Ada Mina Vural

2. Ali Seza Keleş

3. Gülay Nisa Doğan

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında şubat ayında deyimlerimiz ve atasözlerimiz temalı etkinliklerimiz devam ediyor. Türkçe zümresi öğretmenlerimize çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyoruz.